Laatste Nieuws

OH Café Gemeente Drechterland

Afgelopen woensdag 10 april hebben we met een leuke groep aandachtig geluisterd naar de presentatie van de Gemeente Drechterland. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage aan deze avond. Hieronder vind u nog de 2 filmpjes die tijdens de presentatie zijn getoond.:

Feestavond Ondernemend Hoogkarspel een groot succes!

Op vrijdag 8 februari heeft de eerste jaarlijkse feestavond van Ondernemend Hoogkarspel plaatsgevonde, en dit was een groot succes! Met een leuke maar vooral interessante presentatie van Glenn van Straalen (die de zaal binnen kwam rijden op zijn motor).

Onze dank gaat ook uit naar het overheerlijke buffet uit de keuken van Pieter Krijnzen(Bantam). Tijdens dit buffet hebben wij mogen genieten van de muziek van Jenta Schipper.

Als klap op de vuurpijl is de veiling van de bierviltjes (die dit jaar werden gesponsord door Commandeur Hoveniers) verkocht aan Stukadoorsbedrijf de Boer. Zij mogen volgend jaar pronken op de bierviltjes van Ondernemend Hoogkarspel.

Tijdens de feest avond hebben we ook het programma voor aankomend jaar vastgelegd. Noteer deze data alvast in jullie agenda zodat deze avonden ook weer druk bezocht zullen worden.

27 maart 2019 – OH Café

28 juni 2019 – BBQ zomerfeest

Oktober 2019 – Bedrijfsbezoek

Westfries Ondernemers Gala 2019

ROBERT TEN BRINK OP VALENTIJNSAVOND

Het gala viert de partners die samen aan de top staan, viert de medewerkers, de collega’s, viert de broers, de moeder en zoon, de vader en dochter, de echtparen die durven te ondernemen. Ondernemers werken met ziel en zaligheid aan hun grootste hobby en gepassioneerd worden prive en zakelijk met elkaar verweven. De liefde voor het vak en voor de collega’s om hen heen maken het succes. Op Valentijnsavond zal Robert ten Brink ons dat ultieme gevoel gaan verzorgen.

U kunt per heden uw kaarten voor het diner en/of gala bestellen. Dat kan heel eenvoudig via onderstaande button.

KAARTEN BESTELLEN

Bedrijfsbezoek De Gier Jachtservice

Ondernemend Hoogkarspel bracht op woensdag 19 december een bezoek aan het bedrijf van Henk, De Gier Jachtservice. Henk ik zelf woonachtig in Hoogkarspel maar heeft zijn mooie bedrijf in Enkhuizen. Na een rondleiding door het bedrijf, hebben de leden van Ondernemend Hoogkarspel de boten even grondig geïnspecteerd. Na afloop van de rondleiding hebben we onder het genot van een een natje en een droogje nog leuk nagepraat.

 

Naamswijziging Ondernemersvereniging Drechterland

Het bestuur van Ondernemend Hoogkarspel heeft afgelopen week de naamswijziging laten plaatsvinden bij Notaris van der Tuin in Hoogkarspel. Ondernemersvereniging Drechterland heet vanaf nu dan officieel Ondernemend Hoogkarspel.

We danken Notaris van der Tuin voor het kosteloos wijzigen van onze naam. Wilt u ook gebruik maken van de diensten van Notaris van der Tuin? Neem eens een kijkje op de website, en zie wat hij voor je kan betekenen!

www.notarisvandertuin.nl